Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Η Εταιρεία Μας​

Εταιρεία Παραγωγής Premium Σπιρουλίνας
3 από τα 4 θερμοκήπια-δεξαμενές παραγωγής (1-3) και ο χώρος συγκομιδής με το ξηραντήριο (0)

     Το 2012 δημιουργήσαμε μια νέα εταιρεία παραγωγής Premium σπιρουλίνας. Η Σπιρουλίνα Μάξιμα Ι.Κ.Ε. έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, τη συσκευασία και την διάθεση σπιρουλίνας.
Βήμα βήμα προχωρήσαμε με σεβασμό, συνέπεια και εμπιστοσύνη στον καλό επιστημονικό συνεργάτη μας, Dr. βιολογίας Ιωάννη Τζοβενή, αξιοποιήσαμε την μακρά εμπειρία του στην έρευνα, την παραγωγή και την μελέτη των ιδιοτήτων της σπιρουλίνας από το 1984. Χτίσαμε την πιο καινοτόμα εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας στην Ελλάδα. Ακολουθώντας πιστά, προηγμένα πρωτόκολλα, παράγουμε την υψηλότερης ποιότητας σπιρουλίνα που υπάρχει στην Ελληνική αγορά.

Οι Εγκαταστάσεις Μας

     Η καινοτόμα γραμμή παραγωγής συνδυάζει την αγάπη για το περιβάλλον και το σεβασμό προς τον καταναλωτή. Παράγει σπιρουλίνα χρησιμοποιώντας τη λιγότερη δυνατή ενέργεια που απαιτείται.

Σε μία έκταση 17000 τ.μ. η εταιρεία διαθέτει:

  • 4000 τ.μ. θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων για την παραγωγή της σπιρουλίνας.
  • 800 τ.μ. ξηραντήριο.
  • 200 τ.μ χώρους συγκομιδής, εγκαταστάσεις για την αποθήκευση, την επεξεργασία και τη συσκευασία.
Εταιρεία Παραγωγής Premium Σπιρουλίνας
Εντός θερμοκηπίου. Μία από τις δεξαμενές παραγωγής σπιρουλίνας.

Οι Ορθές Μέθοδοι Παραγωγής

Εταιρεία Παραγωγής Premium Σπιρουλίνας
Ξηραντήριο Μάξιμα Ι.Κ.Ε.

     Ο ήλιος, είναι ο σημαντικότερος πόρος στη παραγωγή της  σπιρουλίνας (στη φωτοσύνθεση και στην ξήρανση). Γι αυτό η εταιρία μας παράγει σπιρουλίνα, μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η σπιρουλίνα συλλέγεται καθημερινά από τις δεξαμενές, ξεκινώντας πριν την ανατολή του ηλίου. Απλώνεται στο ξηραντήριο για να ξηραθεί και να συλλεχθεί αυθημερόν πριν πέσει ο ήλιος. Συσκευάζεται έχοντας το ελάχιστο ποσοστό υγρασίας  για να έχει ευχάριστη γεύση, οσμή καθώς και συνέπεια στα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το Όραμα Μας

     Μετά από χρόνια συνεχούς εξέλιξης, αναζήτησης και πειραματισμού, προέκυψε μια νέα οπτική στην παραγωγή. Ένα πολυδύναμο τρόφιμο που παρουσιάζει η εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας, Μάξιμα Ι.Κ.Ε. Με αγάπη και μεράκι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τη συνέπεια που πρέπει να έχουν τα πραγματικά ποιοτικά προϊόντα.

     Η Spirulina Supreme φτάνει κοντά σας αφού πρώτα έχουμε νιώσει ως παραγωγοί, το αίσθημα ευθύνης και το πάθος για παραγωγή Premium προϊόντων. Τα εργαστηριακά αποτελέσματα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, η μόνιμα αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα και τις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, αποδεικνύουν τη φροντίδα και την εμπειρία για το τέλειο αποτέλεσμα ανεβάζοντας τον πήχη της εξέλιξης.

Η Παραγωγή Της Σπιρουλίνας