Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Τι Είναι η Σπιρουλίνα;

Σπιρουλίνα
Η σπιρουλίνα μέσα από ένα μικροσκόπιο!

     Η Σπιρουλίνα είναι φύκος με κυανοπράσινο χρώμα. Στην ουσία είναι το γενικό όνομα για κάποια είδη κυανοβακτηρίων που ανήκουν στο γένος Arthrospira του φυτοπλαγκτού αλκαλικών λιμνών των τροπικών και υποτροπικών περιοχών.

     Η Σπιρουλίνα ήταν γνωστή από παλιά στις τροπικές περιοχές (Αφρική, Ν Αμερική) ως υπερτροφή που κάλυπτε τις διατροφικές ανάγκες ακόμη και ως μοναδική τροφή σε περιόδους λιμού. Τα φύκια αυτά καταναλωνόταν για αιώνες (αρχαιότητα) από τους ντόπιους πληθυσμούς ως τροφή είτε συμπληρωματικά είτε σε κάποιες περιόδους ως κύρια. Είναι προκαρυωτικοί  νηματοειδείς οργανισμοί που μπορούν να επιβιώνουν από πολύ χαμηλές 1*C έως και υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40*C και σε αλκαλικό ph άνω του11.

     Τη Spirulina Supreme τη καλλιεργούμε εντατικά στο Σκούταρι Σερρών σε ειδικά εξοπλισμένες δεξαμενές μέσα σε θερμοκήπια, αποξηραίνεται φυσικά στον ήλιο και συσκευάζεται ακολουθώντας όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμου. Το τελικό προϊόν είναι πλούσιο στη σύνθεση του σε θρεπτικά συστατικά, ευχάριστη οσμή και γεύση.

     Η Σπιρουλίνα έχει μία μοναδική σύσταση για φυσικό προϊόν, με θρεπτική αξία τέτοια που την τοποθετεί ως το κορυφαίο των superfoods.

Η Spirulina Supreme ως τρόφιμο​

     Η Σπιρουλίνα έχει αναγνωριστεί από τον Αμερικανικό και τον Ευρωπαϊκό οργανισμό τροφίμων και ποτών ως ασφαλή τρόφιμο. Μετά από ενδελεχείς τοξικολογικές και βιοχημικές αναλύσεις αποδείχθηκε ότι η κατανάλωση της σπιρουλίνα είναι ασφαλής για τον άνθρωπο.

     Το αξιοσημείωτο περιεχόμενο της Spirulina σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικές ενώσεις, καλά λιπαρά οξέα και πολυσακχαρίτες, Ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό και έχουν αντιική δράση, Ρυθμίζουν τη καλή λειτουργία του εντέρου, Αναπληρώνουν με φυσικό τρόπο την ελλειμματική πρόσληψη βιταμινών λόγω της μικρής κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών. Δίνουν ενέργεια και αντοχή, Βοηθά στο να καταπραΰνει ο οργανισμός οιδήματα και φλεγμονές, Υποστηρίζει το γυναικείο οργανισμό κατά την περίοδο της εμμηνόρροιας της κύησης και του θηλασμού, Επιδρά θετικά σε περιόδους στρες και πίεσης, τονώνει και αναβαθμίζει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

Η Σπιρουλίνα - Μια Απαραίτητη Τροφή

     Η Σπιρουλίνα είναι αναντικατάστατη για την παραγωγή ενέργειας, βοηθά τον φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, καταπραΰνει οιδήματα και φλεγμονές, συμβάλει στη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος, ενεργεί για την καλή υγεία και την εμφάνιση του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών, μεριμνά για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που προστατεύει τους ιστούς, τα όργανα και τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

     Βοηθά στην διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων και στην αποφυγή της πήξης του αίματος, είναι τροφή για τον κίνδυνο εμφάνισης εκφυλιστικών νόσων, καταπολεμά την παχυσαρκία, βελτιώνει την πέψη και τη συνολική εικόνα και λειτουργία του εντέρου, εξουδετερώνει το οξειδωτικό στρες με αποτέλεσμα να καταπολεμάται η πρόωρη γήρανση και φθορά του οργανισμού.

     Η Spirulina Supreme παράγεται με φυσικές διαδικασίες και συσκευάζεται με ασφάλεια ακολουθώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στις Σέρρες.

Δισκία

Τη Spirulina Supreme σε δισκία μπορείτε να την καταναλώνετε καθημερινά.

Το κάθε δισκίο είναι 300mg.

 • Ενήλικες: 3 – 12 δισκία αναλόγως με τον σωματότυπο και την ηλικία σας (1 δισκίο ανά 10kg σωματικού βάρους).
 • Αθλητές: Μπορείτε να αυξήσετε τις ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες σας έως τα 30 δισκία ημερησίως (10gr).
 • Χορτοφάγοι: 6 – 12 δισκία ημερησίως.
 • Αυστηρά Χορτοφάγοι: 12 – 30 δισκία ημερησίως.
 • Παιδιά: 3 – 6 δισκία ημερησίως αναλόγως με τον σωματότυπο και την ηλικία.
 • Δισκιοποιείται χωρίς πρόσθετες ουσίες και έκδοχα.

Σκόνη  &  Νιφάδες 

Τη Spirulina Supreme σε σκόνη και σε νιφάδες μπορείτε να την καταναλώνετε καθημερινά. 

 • Ενήλικες: 1 – 2 κουτάλια του γλυκού ημερησίως.
 • Αθλητές: 1 – 2 κουτάλια της σούπας.
 • Χορτοφάγοι: 2 – 3 κουτάλια του γλυκού.
 • Αυστηρά Χορτοφάγοι: 1 – 2 κουτάλια της σούπας.
 • Παιδιά: ½ – 1 κουτάλι του γλυκού ημερησίως.

Η Spirulina Supreme Σε Συνταγές

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε συνταγές αλλά και να μοιραστείτε τις δικές σας

 

   *** Η Spirulina Supreme δεν περιέχει ιώδιο***

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:              Spirulina GR

TECHNICAL SPECIFICATIONS:          Spirulina ENG

TECHNISCHE SPEZIFIKATIONEN:    Spirulina GER