Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εισαγωγή

1.1. Ο ιστότοπος spiroulina-supreme.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (εφεξής η «ιστοσελίδα»). Δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρία με την επωνυμία ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΜΑΞΙΜΑ Ι.Κ.Ε. (στο εξής η «εταιρία»), που εδρεύει στο 10ο χλμ Σερρών-Νιγρίτας (θέση αυλές), Τ.Κ. 62100. Εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 800451600 και Δ.Ο.Υ. Σερρών και αριθμό ΓΕΜΗ: 123310252000. Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας είναι [email protected]. Η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι 2321600920.

1.2. Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση της ιστοσελίδας η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spiroulina-supreme.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας (στο εξής καλούμενος για συντομία Eπισκέπτης ή Xρήστης ή Πελάτης αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία προς αγορά προϊόντων) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη και τη χρήση της ιστοσελίδας, καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Γενικοί όροι

2.1. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του Επισκέπτη/Χρήστη/Πελάτη της ιστοσελίδας (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) της ιστοσελίδας, καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης έχει την υποχρέωση να διαβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους που βρίσκονται σε ισχύ κατά την κατάρτιση της σύμβασης.

2.2. Επίσης η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του Επισκέπτη/Χρήστη/Πελάτη της ιστοσελίδας να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της. Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης της ιστοσελίδας αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω, μόνο με την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

3.1. Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους, βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spiroulina-supreme.gr  και είναι προσβάσιμα σε όλους.

3.2. H Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα, σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της Εταιρίας και τα παρεχόμενα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντα. Η Εταιρία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

3.3. Η Εταιρία εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους. Η Εταιρία καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες, έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές κτλ.).

3.4. Στις τιμές που αναγράφονται για το κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (13% ή 24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.spiroulina-supreme.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

4.1. Οι παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας www.spiroulina-supreme.gr αποτελούν συμβάσεις πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το σχετικο νομοθετικό πλαίσιο.

4.2. Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης σύμβασης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, μόνον εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (δηλαδή εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας του και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

Αποστολή Παραγγελιών και Έξοδα αποστολής

5.1. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω της ELTA Courier. Η χρέωση είναι 2,50€ για την αποστολή και 1,50€ για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

5.2. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 8,00€.

5.3. Είναι δυνατή η αποστολή με μεταφορική της επιλογής του πελάτη με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος επιβαρύνεται το κόστος μεταφοράς ή και αντικαταβολής.

5.4. Οι τιμές που ορίζονται στην σελίδα ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, με την επιφύλαξη όσων ειδικότερα αμέσως ανωτέρω αναφέρονται, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

6.1. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας. Το κόστος της υπηρεσίας είναι 1,50€ ενώ για παραγγελίες άνω των 8,00€ η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν. Αν ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρία απο την συνεργαζόμενη, τότε το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής, επιβαρύνει τον πελάτη.

6.2. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς. ΙΒΑΝ: GR1101722790005279074989783, Δικαιούχος ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΜΑΞΙΜΑ Ι.Κ.Ε., BIC: PIRBGRAA

6.3. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της VIVA Wallet κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας.

Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντων

7.1. Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στην Εταιρία τον λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παρέλαβε. Στην περίπτωση αυτή, ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων όπως αυτό ορίζεται στην πολιτική των επιστροφών. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της Εταιρίας η Εταιρία αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τα προϊόντα, μόνον στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του προϊόντος η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος της επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή θα γίνει με την μεταφορική συνεργαζόμενη με την Εταιρία και κατόπιν προηγούμενης γραπτής ενημέρωσης της Εταιρείας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

7.2. Σε περίπτωση υπαναχώρησης, ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης υποχρεούται να αποστείλει το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλει να συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης που παρέλαβε με το προϊόν. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρίας.

7.3. Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων από τον Επισκέπτη/Χρήστη/Πελάτη, η επιστροφή των χρημάτων που αυτός κατέβαλε για την αγορά τους θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της Εταιρίας, η τελευταία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου με μεταφορική εταιρία στην διεύθυνση που έχει ορίσει ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

7.4. Τα προϊόντα χρήζουν ειδικών συνθηκών διατήρησης π.χ σε δροσερό μέρος, ο πελάτης οφείλει – υποχρεούται μέχρι την επιστροφή των προϊόντων να τα διατηρήσει υπό τις απαιτούμενες συνθήκες για να αποφευχθεί η αλλοίωση τους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

8.1. Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

8.2. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο που περιέχεται στην ιστοσελίδα, καθώς και οποιαδήποτε παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό ιδιοκτήτη και πάροχο της ιστοσελίδας. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρίας.

8.3. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν στην ιστοσελίδα www.spiroulina-supreme.gr  ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Εταιρίας αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Εταιρίας, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους στην ιστοσελίδα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

8.4. Απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφής ενέργεια χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Εταιρίας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες θα θεωρηθεί ότι αποτελούν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Εταιρίας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημία που έχει προκληθεί σε αυτήν, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ευθύνη Χρήστη

9.1. Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

9.2. Ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα με το εμπορικό σήμα www.spiroulina-supreme.gr  για:

 1. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο ή προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
 2. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
 3. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
 4. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους.
 5. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
 6. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
 7. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
 8. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Περιορισμός ευθύνης της Εταιρίας.

10.1. Η Εταιρία θέτει προς πώληση τα προϊόντα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την ισχύουσα νομοθεσία. Η Εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες ή ζημίες που τυχόν προκληθούν στους πελάτες ή/και χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, πέραν της υποχρέωσης επιστροφής, ή αντικατάστασης προϊόντων σύμφωνα τα οριζόμενα στους παρόντες όρους χρήσης.

10.2. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) υποστεί ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή τη χρήση των υπηρεσιών, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτού ή/και με την αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτό ή/και με τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Στις παραπάνω αιτίες συμπεριλαμβάνονται ενδεχόμενα σφάλματα ή παραλείψεις κατά την ηλεκτρονική καταχώριση των παρεχομένων πληροφοριών (τιμές, χαρακτηριστικά προϊόντων κλπ), καθώς και σφάλματα, παραλείψεις ή τεχνικοί λόγοι οποιασδήποτε φύσεως, που επηρεάζουν ή αναστέλλουν για εύλογο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή/και των υπηρεσιών του.

10.3. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη, σε περιπτώσεις πλημμελούς λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή εν γένει αδυναμίας ή πλημμελούς παροχής των υπηρεσιών της εξαιτίας τυχαίων γεγονότων ή λόγων ανωτέρας βίας ή λόγων που προκαλούνται από υπαιτιότητα άλλων φορέων.

10.4. Η Εταιρία λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και στις υπηρεσίες της να είναι, κατά το δυνατόν, συνεχής και αδιάλειπτη. Ωστόσο, επιφυλάσσεται του εύλογου δικαιώματός της να διακόπτει την λειτουργία της ιστοσελίδας ή/και των επιμέρους υπηρεσιών για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του συστήματος χωρίς προηγούμενη σχετική ειδοποίηση του χρήστη.

Σύνδεσμοι (links) με άλλες ιστοσελίδες

11.1. Η ιστοσελίδα www.spiroulina-supreme.gr ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η Eταιρία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητα τους. Συνεπώς, για οιοδήποτε πρόβλημα τυχόν παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα websites, τα οποία φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος.

11.2. Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των websites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ούτε και συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την επίσκεψη των εν λόγω websites, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε διαχειριστής/ιδιοκτήτης του website αυτού.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

12.1. H Εταιρία δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης πρέπει να παρέχει προς την Εταιρία συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας του και οι οποίες διαφυλάσσονται από αυτήν.

12.2. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα  www.spiroulina-supreme.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από την Εταιρία και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα, τα οποία ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης παρέχει στην Εταιρία κατά τη διάρκεια των παραγγελιών που υποβάλλει στην παρούσα ιστοσελίδα.

12.3. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την Εταιρία, προκειμένου οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρία μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως αποκλειστικό σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρία. Η Εταιρία δεν διανέμει σε κανέναν άλλον οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με την Εταιρία τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της.

12.4. Η Εταιρία συλλέγει μόνο τις κάτωθι πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες:

 • στοιχεία που ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης της δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης και
 • στοιχεία που ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης της δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

12.5. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, ζητείται από τον Επισκέπτη/Χρήστη/Πελάτη το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής του, η ηλεκτρονική του διεύθυνση, το τηλέφωνο του, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά, μπορεί να ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχει ζητήσει. Η Εταιρία κάνει χρήση των πληροφοριών που της δίνει ο Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του σχετικά με

 • την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του,
 • για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
 • για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Cookies

13.1 Η Εταιρία έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η www.spiroulina-supreme.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, καθώς και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η Εταιρία χρησιμοποιεί τα cookies για να παρέχει πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες, ενώ σε κάθε έξοδό του Επισκέπτη/Χρήστη/Πελάτη από το site, αυτά διαγράφονται αυτόματα.

Ασφάλεια συναλλαγών

14.1 Η Εταιρία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Οι διαδικασίες που ακολουθεί και έχει υιοθετήσει η εταιρία προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή.

Εφαρμοστέο δίκαιο και αρμοδιότητα δικαστηρίων

15.1. Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την χρήση της ιστοσελίδας  www.spiroulina-supreme.gr , καθώς και με τις συμβάσεις πώλησης που συνάπτονται μέσω αυτής θα διέπονται και θα επιλύονται με βάση το Ελληνικό Δίκαιο.

15.2. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ του Επισκέπτη/Χρήστη/Πελάτη και της Εταιρίας αναφορικά με την χρήση της ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος και τις συναφθείσες μέσω αυτής συμβάσεις πώλησης αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Σερρών.

Λοιποί όροι

16.1. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο ή θεωρηθεί άκυρη με δικαστική απόφαση, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων, οι οποίοι εξακολουθούν να ισχύουν.

16.2. Η οποιαδήποτε παραχώρηση, χορήγηση προθεσμίας ή μη εφαρμογή ενός ή περισσοτέρων από τους παρόντες Όρους εκ μέρους της Εταιρίας δεν συνιστά σε καμία περίπτωση και δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως παραίτηση, προσωρινή ή οριστική, μερική ή ολική, από οποιοδήποτε δικαίωμα ή αξίωση πηγάζει από αυτούς ή από το νόμο. Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου. Κάθε Επισκέπτης/Χρήστης/Πελάτης που εισέρχεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεται και συναινεί με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και με όλους τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.