Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Νηστίσιμη μακαρονάδα Spirulina Pesto Τα ζυμαρικά είναι μια καλή επιλογή σε περίοδο νηστείας. Η σάλτσα Spirulina Pesto είναι ένας γρήγορος και έξυπνος τρόπος για να καταναλώσεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και πρωτεΐνες που χρειάζεται ο οργανισμός σου τις ημέρες της Κατάνυξης.

Μια εύκολη και νηστίσιμη συνταγή ζυμαρικών – με βίδες, με μια υγιής και άκρως θρεπτική εναλλαγή / twist στη βασική συνταγή πέστο βασιλικού. Απόλαυσε ένα γρήγορο και πλήρες γεύμα, γεμάτο διατροφικούς θησαυρούς!

Let's Begin

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
για τη σάλτσα πέστο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
για τα ζυμαρικά

  • 1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
  • 1/2 φλιτζάνι φύλλα μέντας
  • 1 κτγ Spirulina Supreme powder
  • 1/2 φλιτζάνι αποφλοιωμένο αμύγδαλο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλιτζάνι τόφου
  • 1 κτγ σκόνη μαύρου πιπεριού
  • 2 κτγ αλάτι
  • 1/4 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι πράσινα κολοκύθια, σε κύβους
  • 1 κίτρινη πιπεριά σε κύβους
  • 1 ντομάτα σε κύβους
  • 1 κτγ νιφάδες κόκκινου τσίλι
  • 1 κτγ αποξηραμένη ρίγανη
  • Λίγο αλάτι, για γεύση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχίζουμε να φτιάχνουμε τη συνταγή ζυμαρικών Spirulina Pesto κάνοντας πρώτα τη σάλτσα Pesto. Πλένουμε τα βότανα και βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε απαλά τα υλικά στο μίξερ, ώστε να παραμείνει παχύρρευστο το μείγμα μας. Μόλις τελειώσουμε, το αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και έπειτα τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι το σημείο που επιθυμούμε. 

Στραγγίζουμε το νερό και βρέχουμε τα ζυμαρικά με κρύο νερό, ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα καλύπτουμε καλά. 

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με λάδι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός από την ντομάτα και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να μαγειρευτεί χωρίς όμως να λιώσουν πλήρως. 

Μόλις σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το καρύκευμα και την ντομάτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και τη σάλτσα Σπιρουλίνα-Πεστο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά μας.

Καλή απόλαυση

Πηγή: www.archanaskitchen.com

SPIRULINA BLOG

Ανακαλύψτε εδώ τα προϊόντα

και τις #νέες μπάρες δημητριακών 4Health της Spirulina Supreme! 

Αφήστε μια απάντηση