Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Ακολουθώ χορτοφαγική διατροφή. Πώς θα με βοηθήσει η σπιρουλίνα

 

Την 1Η Οκτωβρίου, εδώ και πάνω από 40 χρόνια, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας. Ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την έναρξη του Μήνα Χορτοφαγίας που σκοπό έχει να ενημερώσει το κοινό για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του χορτοφαγικού τρόπου ζωής.

 

Όταν σταματά κάποιος την κατανάλωση τροφίμων ζωικής προέλευσης, αυτόματα οδηγείται στην διαδικασία αναζήτησης ορισμένων θρεπτικών συστατικών από πηγές φυτικής προέλευσης, όπως είναι για παράδειγμα η πρωτεΐνη κι ο σίδηρος. Η Spirulina Supreme δεν είναι απλά ένα ακόμα ένα συμπλήρωμα διατροφής, αλλά τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που περιέχει μας επιτρέπουν να μιλάμε για μία υπερτροφή η οποία έρχεται να υπερκαλύψει ένα πολύ μεγάλο κενό στην καθημερινότητα ενός χορτοφάγου.

Αρχικά είναι σημαντικό να πούμε ότι η Spirulina Supreme διαθέτει εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά σε πρωτεΐνη που αγγίζουν έως και το 60-65%, την ίδια στιγμή που το γάλα σε σκόνη μπορεί να φτάσει μόλις το 36%. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι όλη αυτή η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη που υπάρχει στη σπιρουλίνα σημειώνει εξίσου εντυπωσιακά ποσοστά απορρόφησης από τον οργανισμό που μπορούν να φτάσουν έως και το 90%, την ίδια στιγμή που η πρωτεΐνη που υπάρχει σε μία μπριζόλα είναι απορροφήσιμη κατά 60%.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό θρεπτικό συστατικό το οποίο μπορεί να λάβει κανείς από τη Spirulina Supreme είναι ο σίδηρος ο οποίος μπορεί να καλύψει έως και το 20% των αναγκών του οργανισμού ημερησίως. Εκτός από το σίδηρο η σπιρουλίνα διαθέτει επίσης και μια σειρά από μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο Χαλκός, το Ασβέστιο, το Μαγγάνιο, το Σελήνιο και το Μαγνήσιο.

Έχουμε κάποιες ενδείξεις ότι η Spirulina Supreme μπορεί να προσφέρει βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιδιαίτερα της Βιταμίνης Β12, η οποία μπορεί να γίνει αφομοιώσιμη από τον οργανισμό κατά 15-20%. Περιέχει επίσης την προβιταμίνη Α, όπως και τις βιταμίνες Ε και Κ.

Επιπλέον η σπιρουλίνα διαθέτει μία ουσία, τη φυκοκυανίνη. Πρόκειται για μία πρωτεΐνη μπλε χρώματος η οποία διαθέτει έντονη αντιοξειδωτική δράση. 

Ένα ακόμα σπουδαίο συστατικό που βρίσκουμε στη Spirulina Supreme είναι το γ-λινολεϊκό οξύ, γνωστό και ως GLA, το οποίο είναι γνωστό για την ικανότητά του να ελαχιστοποιεί τις μολύνσεις και τις φλεγμονές και να βοηθά τον οργανισμό απέναντι σε διάφορες καταστάσεις.  Πρόκειται για ένα λιπαρό οξύ της σειράς ω-6 και στη φύση ο άνθρωπος το λαμβάνει κατά κύριο λόγο από το μητρικό γάλα. Έτσι με αυτό περνάει το υπόλοιπο της ζωής του. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το βρούμε σε μία τροφή μη ζωικής προέλευσης όπως η σπιρουλίνα.

Επιπλέον, η Spirulina Supreme καλλιεργείται σε γλυκό νερό της κοιλάδας των Σερρών, είναι απαλλαγμένη από ιώδιο και παράγεται χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών. Συλλέγεται και αποξηραίνεται με ως επί το πλείστον φυσικές διαδικασίες ενώ η καλλιέργειά της παρουσιάζει ένα αρκετά μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε σχέση με την κλασσική αγροτική παραγωγή.

Γενικά πρόκειται για ένα καθόλα φυσικό προϊόν, απόλυτα φιλικό προς όλους και ακόμα περισσότερο σε όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή μιας και αποτελεί ένα τρόφιμο με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Με μόλις ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού σκόνης είναι αρκετό για να συμπληρωθούν στον οργανισμό πολλά από τα απαραίτητα συστατικά ημερησίως, κάνοντας έτσι τη Spirulina Supreme μια δυνατή επιλογή για το καθημερινό διαιτολόγιο.

Ανακαλύψτε εδώ τα προϊόντα

και τις #νέες μπάρες δημητριακών της Spirulina Supreme! 

 

Αφήστε μια απάντηση