Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Εταιρεία Παραγωγής Premium Σπιρουλίνας

Η σπιρουλίνα καλλιεργείται εντατικά σε πολλές περιοχές του πλανήτη μας. Κυρίως στην Μεσογειακή λεκάνη, τις ΗΠΑ, και την Ασία. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από περιοχή σε περιοχή είναι διαφορετικές κι αυτό έχει σαν  αποτέλεσμα να προκύπτουν εντελώς διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, λιπαρά οξέα, πολυσακχαρίτες και αμινοξέα, κυρίως όμως οι μοναδικές  αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει στον πυρήνα της, την κατατάσσουν στη κορυφή των απαραίτητων τροφών του σήμερα αλλά κυρίως του αύριο. Αυτό μας λένε εξάλλου, διεθνείς οργανισμοί, μελετώντας τη. Η τροφή του μέλλοντος. Κι όμως αυτός ο βαρύγδουπος τίτλος έχει βάση και περιεχόμενο. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όλα τα συσσωρευμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει, λειτουργούν συνυπάρχοντας αρμονικά. Κι αυτή είναι και η βασική διαφορά από κάθε άλλο πολυβιταμινούχο κοκτέιλ. Είναι πραγματικά εντελώς διαφορετικό η σύνθεση ενός σκευάσματος, από τα οφέλη ενός αρχέγονου οργανισμού, ο οποίος φέρνει μέσα του τόσες πολλές και σημαντικές θρεπτικές ουσίες. Η σημασία της στη διατροφή μας είναι μείζωνος σημασίας, γιατί  λειτουργεί  πολλαπλασιαστικά, προσφέροντας απλόχερα στον ανθρώπινο οργανισμό, καλή υγεία, ευεξία, θωρακίζοντας το σώμα και το πνεύμα μας.
Τα φύκη και δη η σπιρουλίνα, είναι η βάση για έναν υγιή οργανισμό. Αν τα συνδυάσουμε με άλλα υψηλής διατροφικής αξίας φυτικά τρόφιμα που απλόχερα μας προσφέρει ο πλανήτης μας, τότε εξασφαλίζουμε μια άριστη βιολογική λειτουργία για πάντα.

Ας δούμε όμως με ιδιαίτερη προσοχή, ποιες είναι αυτές οι πρακτικές που διαμορφώνουν τη ποιότητα της σπιρουλίνας. Η απάντηση είναι ο τρόπος ξήρανσης. Η ορθή ξήρανση  προσφέρει τη δυνατότητα στη σπιρουλίνα, να διατηρήσει ακέραια όλα της τα συστατικά. Έτσι λοιπόν σκεφτόμαστε κι εμείς, οι άνθρωποι της Spirulina Supreme. Εκμεταλλεύομαστε την ισχυρότερη και αγνότερη πηγή, τον ήλιο μας. Αποξηραίνουμε αποκλειστικά με τη βοήθεια του, επιτρέποντας στη σπιρουλίνα να συγκρατήσει όλα της τα θρεπτικά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ήλιος έχει  απολυμαντικές ιδιότητες, γεγονός που μας επιτρέπει να μη στρεσάρουμε τη σπιρουλίνα και να της επιτρέψουμε να ολοκληρώσει ομαλά τη φυσική ξήρανση της. Κάπου εδώ όμως εμπλέκονται και οι αντιοξειδωτικές ενώσεις της, η φυκοκυανίνη και το βήτα καροτένιο. Αυτές οι ενώσεις αποτελούν τη προστασία της στις υψηλές θερμοκρασίες και τις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες. Η φύση έχει ήδη μεριμνήσει κι εμείς απλά την ακολουθούμε. Το μεγάλο  μας μυστικό όμως βρίσκεται αλλού. Ο νομός Σερρών αν και ο πιο ζεστός στην Μακεδονία ελέω του περίφημου κάμπου του, τον χειμώνα προφανώς αδυνατεί να μας τροφοδοτήσει με ανάλογες θερμοκρασίες, όπως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Γι”αυτό κι εμείς, απλά στα τέλη Οκτώβρη ολοκληρώνουμε τη παραγωγική διαδικασία και κλείνουμε τις πόρτες του οικολογικού μας αγροκτήματος. Συντηρούμε τις εγκαταστάσεις μας και την άνοιξη επιστρέφουμε για μια ακόμη καλλιέργεια. Αυτή η απόφαση, μας επιτρέπει να διαθέτουμε σταθερή και ανώτατη ποιότητα καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Spirulina Supreme εφαρμόζει συνειδητά τις αρχές της βιωσιμότητας, ελαχιστοποιώντας όσο δύναται το ενεργειακό της αποτύπωμα για το καλό του πλανήτη και όλων των  κατοίκων της.

Η διάθεση για καινοτομία όμως δε σταματά εδώ. Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών, δημιουργήσαμε τρία νέα μοναδικά προϊόντα, συνδυάζοντας τα οφέλη της Spirulina Supreme με εξαιρετικά δημητριακά και καρπούς.
Η νέα σειρά με μπάρες 4HEALTH είναι εδώ. Κάθε μπάρα περιέχει ένα γραμμάριο Spirulina Supreme, την ελάχιστη ημερήσια δόση για τον μέσο άνθρωπο.  Μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση σε τρεις γευστικούς συνδυασμούς. Αναζητήστε τα νέα προϊόντα μας σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση