Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό μπορεί να μας προστατέψει από ιούς και λοιμώξεις. Η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και η μείωση του άγχους είναι κάποιοι παράγοντες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας. Προσθέστε και την σπιρουλίνα στην καθημερινή σας διατροφή και φτιάξτε μία γερή ασπίδα έναντι των ιώσεων.

Η σπιρουλίνα είναι απίστευτα πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αλλά επίσης πλούσια σε σπάνια έως και μοναδικά θρεπτικά όπως οι αντιοξειδωτικες ενώσεις τα καλά λιπαρά οξέα και οι πολυσακχαρίτες.

Το α’ και το γ’ λινολενικό οξύ μαζί με τα σουλφολιπίδια, η φυκοκυανίνη τα καροτονοειδή οι ζεαξανθίνες, και ο παντοδύναμος πολυσακχαρίτης της σπιρουλίνας είναι η αιχμή του δόρατος που έχουν εδραιώσει στη κορυφή των Superfood τη σπιρουλίνα. Εξάλλου ο όρος Superfood αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για τη σπιρουλίνα.

Αυτά τα ευαίσθητα και μοναδικά θρεπτικά συστατικά έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα, επειδή βρίσκονται μέσα σε ένα φυσικό προϊόν σε αρμονία, λειτουργούν μεταξύ τους πολλαπλασιαστικά.  Έτσι πολύ μικρές ποσότητες κατανάλωσης σπιρούλινας 1 γρ έως 5 γρ ημερησίως καταφέρνουν να  διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνουν την ικανότητά του να καταπολεμά τις λοιμώξεις από ιούς και βακτήρια, έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ρυθμίζουν τη λειτουργία του εντέρου, δίνουν ενέργεια, αντοχή και ευεξία στη καθημερινότητα μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τροφή πάνω στη γη.

Αποτελεί πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης ενώ τροφοδοτεί τον οργανισμό με σίδηρο, ασβέστιο και πολλά άλλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, έχει αντιοξειδωτική δράση χάρη στην περιεκτικότητά της σε β-καροτένιο και περιέχει βιταμίνες Α, Κ, Ε, και βιταμίνες του συμπλέγματος Β,( Β1, Β2, Β3, Β6, και Β12). Το κύριο ενεργό συστατικό της σπιρουλίνας είναι η φυκοκυανίνη, η οποία καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, παρέχοντας αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.

Η Spirulina Supreme είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται στον τόπο μας ακολουθώντας όλα τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας στη παραγωγή και τη συσκευασία. Αποξηραίνετε με φυσικό και ήπιο τρόπο στον ήλιο χωρίς τη χρήση φούρνων με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει κατά τη διαδικασία της ξήρανσης η θερμοκρασία στο προϊόν, έτσι συντηρεί αναλλοίωτα τα συστατικά του και επειδή δεν έχει κατεστραμμένες και καμένες ύλες στη σύνθεση του, είναι πλούσιο θρεπτικά  έχει ωραία γεύση και ευχάριστη οσμή. Οι παραγωγοί και οι συνεργάτες τούς σέβονται τους καταναλωτές και φροντίζουν να φτάνει στα χέρια τους η κορυφαία ποιότητα Ελληνικής παραγωγής σπιρουλίνα.

Αφήστε μια απάντηση