Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Η Spirulina είναι μια απαραίτητη καθημερινή τροφή για τον σύγχρονο άνθρωπο που έχει ενεργειακές απαιτήσεις στη καθημερινότητα του διότι αναβαθμίζει και διορθώνει τις διατροφικές ελλείψεις που δημιουργούνται από τον απαιτητικό και αγχώδη τρόπο ζωής .

Είναι αναντικατάστατη για την παραγωγή ενέργειας, βοηθά τον φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, καταπραΰνει οιδήματα και φλεγμονές, συμβάλει στη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος. Ενεργεί για την καλή υγεία και την εμφάνιση του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών, μεριμνά για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, είναι κατά της καρδιοπάθειας και της απώλειας μνήμης.

Παράλληλα η Spirulina είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που προστατεύει τους ιστούς τα όργανα και τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, βοηθά στην διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων και στη αποφυγή της πήξης του αίματος. Αποτελεί τροφή για τον εγκέφαλο, ανεβάζει την διάθεση και καταπολεμά την κατάθλιψη. Αυξάνει την ηρεμία, ανακουφίζει από το στρες, ενισχύει τη συγκέντρωση και επιταχύνει τη νοητική αντίληψη.

Η καθημερινή πρόσληψη μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης εκφυλιστικών νόσων, καταπολεμά την παχυσαρκία, βελτιώνει την πέψη και τη συνολική εικόνα και λειτουργία του εντέρου, εξουδετερώνει το οξειδωτικό στρες με αποτέλεσμα να καταπολεμάτε η πρόωρη γήρανση και φθορά του οργανισμού.

Η Spirulina Supreme παράγεται με φυσικές διαδικασίες και συσκευάζεται με ασφάλεια ακολουθώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Σπιρουλίνα Maxima Ι.Κ.Ε

Αφήστε μια απάντηση