Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

 

Ιώσεις & Ανοσοποιητικό – όλη η αλήθεια. Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών, διεθνώς, γύρω απο τη δράση της σπιρουλίνας στον οργανισμό, έχουν προκύψει τα παρακάτω.

Το χρωμοφόρο φυκοκυανοβιλίνη(PCB) των κυανοβακτηρίων (όπως η σπιρουλίνα) και πολλοί τύποι μπλε-πράσινων φυκών, ένας μεταβολίτης βιλιβεντίνης, έχει αποδειχθεί ότι μιμείται την ανασταλτική δράση της NAPDH οξειδάσης της μη συζευγμένης χολερυθρίνης, πιθανώς επειδή μετατρέπεται ταχέως εντός των κυττάρων σε φυκοκυανορουβίνη, μία ένωση πολύ παρόμοια σε δομή με χολερυθρίνη. Αυτό το φαινόμενο εξηγεί πιθανώς πολλά από τα ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα που παρατηρούνται όταν η φυκοκυανίνη της σπιρουλίνας, (η εξέχουσα πρωτεΐνη σπιρουλίνας που ενσωματώνει το PCB ως χρωμοφόρο) που χορηγούνται σε μοντέλα.

Ως εκ τούτου, η κατάποση της σπιρουλίνας ή των εκχυλισμάτων σπιρουλίνας εμπλουτισμένων σε PCB μπορεί να έχει δυνατότητα ενίσχυσης της απόκρισης στο πλαίσιο μόλυνσης από ιό RNA. Η από του στόματος χορήγηση εκχυλίσματος σπιρουλίνας κρύου νερού πλούσιου σε φυκοκυανίνη έχει βρεθεί ότι μειώνει τη θνησιμότητα σε μολυσμένους με γρίπη οργανισμούς“.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά σε πολλές έρευνες για τις Ιώσεις & το Ανοσοποιητικό ότι η σπιρουλίνα απλώνει γύρω μας μία ασπίδα που προστατέυει τον οργανισμό ενισχύοντας το ανοσοποιητικό και έχει ισχυρή αντιική δράση. Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό μπορεί να μας προστατέψει από ιούς και λοιμώξεις. Η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και η μείωση του άγχους είναι κάποιοι παράγοντες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας. Προσθέστε και την σπιρουλίνα στην καθημερινή σας διατροφή και φτιάξτε μία γερή ασπίδα έναντι των ιώσεων.

Η Spirulina Supreme είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται στον τόπο μας (Σκούταρι Σερρών) ακολουθώντας όλα τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας στη παραγωγή και τη συσκευασία. Αποξηραίνετε με φυσικό και ήπιο τρόπο στον ήλιο χωρίς τη χρήση φούρνων με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει κατά τη διαδικασία της ξήρανσης η θερμοκρασία στο προϊόν, έτσι συντηρεί αναλλοίωτα τα συστατικά του και επειδή δεν έχει κατεστραμμένες και καμένες ύλες στη σύνθεση του, είναι πλούσιο θρεπτικά  έχει ωραία γεύση και ευχάριστη οσμή. Οι παραγωγοί και οι συνεργάτες τούς σέβονται τους καταναλωτές και φροντίζουν να φτάνει στα χέρια τους η κορυφαία ποιότητα Ελληνικής παραγωγής σπιρουλίνα.

Spirulina Supreme diskia, skoni, nifades
Ελληνικής Παραγωγής Σπιρουλίνα Spirulina Supreme σε 3 μορφές Δισκία, Σκόνη & Νιφάδες
 
M.F. McCartyClinical potential of Spirulina as a source of phycocyanobilin
J Med Food, 10 (4) (2007 December), pp. 566-570
CrossRefView Record in ScopusGoogle Scholar
  1. Zheng, T. Inoguchi, S. Sasaki, et al.Phycocyanin and phycocyanobilin from Spirulina platensis protect against diabetic nephropathy by inhibiting oxidative stress

Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol, 304 (2) (2013 January 15), pp. R110-R120

CrossRefView Record in ScopusGoogle Scholar

  1. Romay, R. Gonzalez, N. Ledon, D. Remirez, V. RimbauC-phycocyanin: a biliprotein with antioxidant, anti-inflammatory and neuroprotective effects

Curr Protein Pept Sci, 4 (3) (2003 June), pp. 207-216

CrossRefView Record in ScopusGoogle Scholar

Y.H. Chen, G.K. Chang, S.M. Kuo, et al.Well-tolerated Spirulina extract inhibits influenza virus replication and reduces virus-induced mortality

Sci Rep, 6 (2016 April 12), Article 24253

Google Scholar

Αφήστε μια απάντηση