Αυξάνει ενέργεια και αντοχή
  Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό
  Ενισχύει συγκέντρωση και μνήμη
  Πανίσχυρο αντιοξειδωτικό
  Βελτιώνει την ποιότητα ζωής

Ο Λογαριασμός μου

Τηλεφωνικές Παραγγελίες – Εξυπηρέτηση Πελατών   2321 600920

Οι πρωτεΐνες είναι τα δομικά στοιχεία των ιστών, της επιδερμίδας, των νυχιών, των μαλλιών, η πηγή ενέργειας για τις διάφορες λειτουργίες στην καθημερινότητά μας. Μια πλήρης πρωτεΐνη αποτελείται από 20 αμινοξέα, τα οποία είναι απόλυτα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τα κύτταρα, τις ορμόνες, την ανοσολογία και τη συνολική λειτουργία του οργανισμού μας.

Πλήρεις θεωρούνται οι πρωτεΐνες που προέρχονται από το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα αβγά κτλ, λόγω της απόλυτης προσομοίωσης με τις πρωτεΐνες του ανθρώπινου οργανισμού.
Η πρωτεΐνη της σπιρουλίνας είναι η πιο πλήρης φυτική πρωτεΐνη, μη ζωικής προέλευσης που γνωρίζουμε σήμερα. Περιέχει και τα 20 αμινοξέα, μεταξύ αυτών τα 8 απαραίτητα για τον οργανισμό, τα οποία λαμβάνει αποκλειστικά από την διατροφή του.

Η Spirulina Supreme παράγεται και συσκευάζεται με υπευθυνότητα στις Σέρρες. Αποξηραίνεται με φυσικό τρόπο από τον ήλιο. είναι 100% φυσικό προϊόν, χωρίς προσμίξεις και έκδοχα.
Λόγω της ήπιας ξήρανσης έχει ωραία γεύση και ευχάριστη οσμή. Οι παραγωγοί & οι συνεργάτες τους σέβονται τους καταναλωτές και φροντίζουν πάντα να φτάνει στα χέρια τους η καλύτερη ποιότητα σπιρουλίνας.

Αφήστε μια απάντηση